Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

VÄLKOMMEN TILL 
BEST WESTERN PLUS ÅBY HOTEL 

Åby Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 223 rum i Göteborg/Mölndal där upplevelsen står i fokus och där design och inredning är inspirerad av Tivoli. I direkt anslutning till Åbymässan och ÅbyTravet ligger den 16 våningar höga byggnaden som består av hotell, möteslokaler, kontor och Friskis & Svettis-gym. 

Hotellet är beläget i Mölndal med en kort promenad till Mölndals innerstad där bra förbindelser tar dig in till Göteborg centrum. Mölndals innerstad erbjuder ett torg med affärsgator, en galleria samt mysiga restauranger och caféer, du hittar även det historiska distriktet Mölndals Kvarnby, Åbybadet med ett upplevelsebad och olika motionsspår med härliga rutter i närheten av hotellet. Om du vill vidga dina vyer rekommenderar vi dig att åka in till Göteborg för att uppleva Universeums regnskog, ta en fika i den gamla stadsdelen Haga eller varför inte ta en dagstur ut till Göteborgs skärgård?

Som gäst kommer du att få uppleva en atmosfär full av möjligheter. Låt kollegor och samarbetspartners uppleva konferenser med aktiviteter på plats, eller bara njut av din hotellvistelse med bra service, god mat och kanske ett pass på gymmet. 

Boka en mysig hotellweekend

Ta vara på höstens helger och se till att ha något mysigt att se fram emot. Nu kan du boka en hotellweekend till riktigt bra priser hos oss på BW Plus Åby Hotel. Vi erbjuder smidig parkering och bra kommunikationer till Göteborg city för trevliga restaurangbesök och shopping. Vi har rum och erbjudanden för dig oavsett om du reser med vänner, din partner eller familjen. 

I behov av projektboende?  

Vi erbjuder just nu bra priser på projektboenden, både för kortare och längre perioder. Kontakta kim.marquezlago@abyhotel.se  för en skräddarsydd offert. 

Flytta in på hotell - boka longstay

Är du i behov av att hyra rum för en längre tid? Vi har ledig kapacitet och kan erbjuda bra priser. Kontakta  kim.marquezlago@abyhotel.se för mer information och offert. 

Sportgrupper - erbjudanden till lag

Lag som är på träningsläger eller turneringar bor bekvämt hos oss till riktigt förmånliga priser. Välkommen att kontakta kim.marquezlago@abyhotel.se för mer information och bokning. 

Spana in våra systerhotell!

Just nu kan vi erbjuda riktigt bra priser på projektboenden, longstay och sportgrupper på alla våra hotell.

 Vi har hotell i nedan städer:
• Malmö – Hotel Noble House (eget garage)
• Stockholm – Hotel Kung Carl  (garage nära)
• Mölndal/Göteborg – (2000 parkeringsplatser)
• Ängelholm - Hus 57 – (parkering intill)
• Örebro – Clarion Hotel Örebro (egen parkering)
• Hudiksvall – Hotell Hudik (egen parkering)

Gå gärna in på vår hemsida hkchotels.se för att läsa mer om oss.

Välkommen att kontakta maria.koch@hkchotels.se för en skräddarsydd offert.

Information om Coronavirus (Covid-19) 

Kära gäster!

Med anledning av det oroliga läget som vi befinner oss i kring Coronaviruset (Covid-19) vill vi gärna delge vilka åtgärder vi vidtagit för att minimera risker för gäster och personal att bli drabbade. 

Vi har öppet som vanligt och följer noga de rekommendationer och instruktioner som ges av Folkhälsomyndigheten och vi uppdaterar våra rutiner efter dessa. 

- Vi har stärkt våra rutiner kring handhygien bland all personal. 
- Vi har även stärkta rutiner för städning, rengöring och hygien, såsom desinficering av ytor som dörrhandtag, kortterminaler och hissknappar.
- Vi har placerat ut handsprit i frukostmatsal, restaurang och receptioner.

- Vi uppmanar vår personal att vara uppmärksamma på symptom och att man stannar hemma vid förkylning med halsont, feber eller hosta.Även om symptomen kan anses milda.
- Vi håller rekommenderat avstånd från kollegor och gäster.

Kanske funderar du på att boka om din vistelse hos oss? Om du har bokat via en OTA (Online Travel Agency som t ex Expedia och Booking.com) så hänvisar vi dig direkt till dem.

Om du representerar ett företag som har bokat en konferens så hittar du avbokningsreglerna i din bekräftelse.

Reser du privat eller i tjänst och har bokat din övernattning direkt via oss, så gäller vanliga avbokningsregler.

Du kan självklart alltid höra av dig till oss om du har frågor.

Tag hand om varandra!

Åby Arena - en dynamisk destination för möten & upplevelser

Åby Arena är en helt ny destination för möten och upplevelser som erbjuder ett rikt innehåll som vänder sig till både vanliga besökare och företag. Utöver travet kommer vi husera olika mässor, utställningar och konserter. Självklart har vi inte glömt gastronomin - inom arenan kommer det att finnas flera restauranger med olika smakinriktningar för alla som uppskattar god mat i trevlig miljö. 

På Åby Arena möter det sportsliga pirret ett skönt och avslappnat lugn. Affärsandan sida vid sida med privatliv skapar kontraster och dynamik. Du väljer själv vilka upplevelser du vill ta del av och hur mycket på- eller avkoppling du vill ha. Oavsett om du kommer långt borta ifrån eller om du bor runt husknuten så kommer det finnas gott om möjligheter att fylla på med fina minnen att ta med sig från Åby Arena.

Varmt välkommen till oss!

Hitta till oss

Best Western Plus Åby Hotel

Ett läge med nära till allt

Hotellet ligger bra beläget fem minuter från Mölndals Centrum, 25 minuter från Landvetter Flygplats samt ca 15 minuter från Göteborgs Centralstation.

Hitta hit utan bil 
Med kollekivtrafik tar du dig lättast från Landvetter Flygplats med Flygbussen till Korsvägen och därifrån Spårvagn 4 till Mölndals Centrum. Från Göteborgs Centralstation tar du dig lättast med tåg (Öresundståg mot Varberg eller Västtågen mot Kungsbacka) till Mölndals Station, alternativt Spårvagn 4 till Mölndals Centrum.  

På västtrafiks hemsida eller i appen kan du enkelt hitta färdbeskrivning och köpa biljett. 
Sök: Från - Mölndal Centrum, Till - Åby Arenaväg 8b

Hitta resa och köp biljett här  

Hitta hit med bil 

Med bil nås hotellet från E6/E20 både norr och söder ifrån. Kör av vid Åbromotet mot ”Mölndal S” och följ skyltar mot ”Åby Arenastad”. 

GPS-koordinater: 57°38'56.7"N 12°00'12.1"E

Svårt att hitta? Ring oss på vägen: +46 31 384 02 00

Till hotellet hör en stor och lättillgänglig parkering, vi erbjuder dygnsparkering mot en avgift på 100 SEK. Köps i receptionen, ingen förbokning.

Åby Hotel

Vi erbjuder 223 rum och 16 våningar i en miljö som hämtat inspiration från Tivoli - den triggar spänning, förväntningar och ren glädje. Flera av rummen kan användas som familjerum och ett antal utrustas med pentry för gäster som stannar lite längre. 

Åbymässan

Åbymässan är norra Europas modernaste mäss- och mötesanläggning. Med en mässhall om totalt 10 500 kvm, möjlighet till 2500 personer i plenum och 17 mötesrum i anslutande ÅbyTravet blir Åbymässan en multiflexibel fullserviceanläggning. 

ÅbyTravet

ÅbyTravet är travanläggningen som  årligen lockar över 100 000 besökare. Här finns en komplett anläggning med restauranger, konferensrum, loger och attraktiva publikplatser som erbjuder en spännande blandning av nytta och nöje och en unik krydda till alla våra gäster.

Samarbeta med oss 

Har du eller ditt företag ett frekvent resande? Då kanske ni är intresserade av ett hotellavtal?

Vi kan skräddarsy ett avtal med rabatterade priser både på övernattning och konferens.  Välkommen att kontakta oss redan idag!

Best Western Plus Åby Hotel
Åby Arenaväg 8b, 431 62  Mölndal
T: +46 31 384 02 00
E: info@abyhotel.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för senaste nytt! 

Läs vår tidning

Senaste nytt om alla HKC hotell, ta del av inredning, må-bra-tips och hur du går tillväga för att få ett perfekt hemma-spa. 

Press

Följ HKC Hotels på Mynewsdesk och ta del av nyheter, pressmeddelanden och blogginlägg. 

HKC Hotels & CSR

För oss är det viktigt att ta ansvar för omvärld och våra medmänniskor. Därför stöttar vi varje år välgörenhetsprojekt.

Följ oss på Instagram - @abyhotel

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.