Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka
Viktig information! Nu krävs uppvisande av giltigt vaccinationsbevis vid ÅbyTravets stora tävlingsdagar. Läs mer här >>>

VÄLKOMMEN TILL 
BEST WESTERN PLUS ÅBY HOTEL 

Åby Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 223 rum i Göteborg/Mölndal där upplevelsen står i fokus och där design och inredning är inspirerad av Tivoli. Under samma tak som hotellet ligger Every Padel, möteslokaler och Friskis & Svettis-gym. 

Hotellet är beläget i Mölndal med en kort promenad till Mölndals innerstad där bra förbindelser tar dig in till Göteborg centrum.

Välkommen att njuta av en hotellvistelse full av möjligheter!

Jul- och nyårsspecial

Boka släkten på hotell i år!

Släkten är värst... eller? Nu slipper ni dra ut bäddsoffan, ordna med madrasser på golvet och trängas därhemma. Boka in släkt och vänner på hotell istället! Pris fr. 425 kr/person i delat dubbelrum och då ingår både frukostbuffé och tillgång till Friskis & Svettis gym. Hur lyxigt är inte det?

Boka en mysig weekend hos oss

Tivoli Getaway i dubbelrum 

Boka dubbelrum för 850 kr/ inklusive frukostbuffé, WiFi,  tillgång till aktivitetsspel i lobbyn samt Friskis & Svettis gym.

Erbjudandet gäller alla weekends samt höstlovet i mån av plats under
t. o m 31/12 2021.

Familjerum

Hyr två rum och få ett familjerum med connecting door. Här finns plats för upp till fem personer.  Pris 1 490 kr/natt inkl. WiFi, frukost, aktivitetsspel i lobbyn och tillgång till Friskis & Svettis gym.

Erbjudandet gäller alla weekends samt höstlovet i mån av plats under
t. om 31/12 2021.

Jul på Liseberg

Upplev julen på Liseberg!

Säkra din plats på Liseberg.se och kombinera med våra fina erbjudanden på övernattning.

Boka en helg med massa härlig julstämning, mys och skratt! 

Padelpaket

Välkomna till 25 nyöppnade banor av absoluta toppkvalitet. Anläggningen ligger i samma byggnad som vårt hotell! Här kan du spela padel från tidig morgon till sen kväll och alla är välkomna.

Träningsweekend

Sugen på en helg med fart & fläkt? Då är du välkommen till oss på BW Plus Åby Hotel! Här kan du träna på Friskis & Svettis, spela padel, njuta av vandringsleder och en runda frisbeegolf.

I behov av projektboende?  

Vi erbjuder just nu bra priser på projektboenden, både för kortare och längre perioder. Kontakta kim.marquezlago@abyhotel.se  för en skräddarsydd offert. 

Flytta in på hotell - boka longstay

Är du i behov av att hyra rum för en längre tid? Vi har ledig kapacitet och kan erbjuda bra priser. Kontakta  kim.marquezlago@abyhotel.se för mer information och offert. 

Sportgrupper - erbjudanden till lag

Lag som är på träningsläger eller turneringar bor bekvämt hos oss till riktigt förmånliga priser. Välkommen att kontakta kim.marquezlago@abyhotel.se för mer information och bokning. 

Hitta till oss

Best Western Plus Åby Hotel

Internationell miljömärkning

Best Western Plus Åby Hotel har belönats med den internationella miljömärkningen Green Key. Vi jobbar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, bland annat genom att följa  Green Keys omfattande kriterier. LÄS MER HÄR >>>

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för senaste nytt! 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.