Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

VÄLKOMMEN TILL 
BEST WESTERN PLUS ÅBY HOTEL 

Åby Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 223 rum i Göteborg/Mölndal där upplevelsen står i fokus och där design och inredning är inspirerad av Tivoli. Under samma tak som hotellet ligger Every Padel, en av Europas största padelanläggningar, möteslokaler och Friskis & Svettis-gym. 

Hotellet är beläget i Mölndal med en kort promenad till Mölndals innerstad där bra förbindelser tar dig in till Göteborg centrum. Mölndals innerstad erbjuder ett torg med affärsgator, en galleria samt mysiga restauranger och caféer. Om du vill vidga dina vyer rekommenderar vi dig att åka in till Göteborg för att uppleva Universeums regnskog, ta en fika i den gamla stadsdelen Haga eller varför inte ta en dagstur ut till Göteborgs skärgård?

Som gäst kommer du att få uppleva en atmosfär full av möjligheter. Låt kollegor och samarbetspartners uppleva konferenser med aktiviteter på plats, eller bara njut av din hotellvistelse med bra service, god mat och kanske ett pass på gymmet. 

Liseberg öppnar igen den 3 juni!

Boka biljetter på liseberg.se och kombinera med våra oslagbara sommarpriser. Dubbelrum 790 kr och familjerum (två rum med connecting door) för 1390 kr/natt inkl. frukostbuffé. 

Våra bästa sommardeals!

I sommar har vi många, riktigt bra erbjudanden för dig oavsett om du reser med vänner, din partner eller familjen. 
Hos oss ingår alltid WiFi, frukostbuffé och tillgång till Friskis gym.

Padelpaket

Ta med familjen eller kompisgänget och boka vårt nya padelpaket! Här har vi paketerat övernattning med 1,5 h padel och en god 3-rätters middag i restaurang Lyon.

Se & Göra

Ta del av vår guide med de allra bästa tipsen för en lyckad semester!

I behov av projektboende?  

Vi erbjuder just nu bra priser på projektboenden, både för kortare och längre perioder. Kontakta kim.marquezlago@abyhotel.se  för en skräddarsydd offert. 

Flytta in på hotell - boka longstay

Är du i behov av att hyra rum för en längre tid? Vi har ledig kapacitet och kan erbjuda bra priser. Kontakta  kim.marquezlago@abyhotel.se för mer information och offert. 

Sportgrupper - erbjudanden till lag

Lag som är på träningsläger eller turneringar bor bekvämt hos oss till riktigt förmånliga priser. Välkommen att kontakta kim.marquezlago@abyhotel.se för mer information och bokning. 

Hitta till oss

Best Western Plus Åby Hotel

Samarbeta med oss 

Har du eller ditt företag ett frekvent resande? Då kanske ni är intresserade av ett hotellavtal?

Vi kan skräddarsy ett avtal med rabatterade priser både på övernattning och konferens.  Välkommen att kontakta oss redan idag!

Best Western Plus Åby Hotel
Åby Arenaväg 8b, 431 62  Mölndal
T: +46 31 384 02 00
E: info@abyhotel.se

Information om Coronavirus (Covid-19) 

Kära gäster!

Med anledning av det oroliga läget som vi befinner oss i kring Coronaviruset (Covid-19) vill vi gärna delge vilka åtgärder vi vidtagit för att minimera risker för gäster och personal att bli drabbade. 

Vi har öppet som vanligt och följer noga de rekommendationer och instruktioner som ges av Folkhälsomyndigheten och vi uppdaterar våra rutiner efter dessa. 

- Vi har stärkt våra rutiner kring handhygien bland all personal. 
- Vi har även stärkta rutiner för städning, rengöring och hygien, såsom desinficering av ytor som dörrhandtag, kortterminaler och hissknappar.
- Vi har placerat ut handsprit i frukostmatsal, restaurang och receptioner.

- Vi uppmanar vår personal att vara uppmärksamma på symptom och att man stannar hemma vid förkylning med halsont, feber eller hosta.Även om symptomen kan anses milda.
- Vi håller rekommenderat avstånd från kollegor och gäster.

Kanske funderar du på att boka om din vistelse hos oss? Om du har bokat via en OTA (Online Travel Agency som t ex Expedia och Booking.com) så hänvisar vi dig direkt till dem.

Om du representerar ett företag som har bokat en konferens så hittar du avbokningsreglerna i din bekräftelse.

Reser du privat eller i tjänst och har bokat din övernattning direkt via oss, så gäller vanliga avbokningsregler.

Du kan självklart alltid höra av dig till oss om du har frågor.

Tag hand om varandra!

Internationell miljömärkning

Best Western Plus Åby Hotel har belönats med den internationella miljömärkningen Green Key. Vi jobbar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, bland annat genom att följa  Green Keys omfattande kriterier. LÄS MER HÄR >>>

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för senaste nytt! 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.