Best Western Plus Åby Hotel | Göteborg/Mölndal - här står upplevelsen i centrum!

Göteborgstips under påsken!

2024-03-07 12:13
Se & Göra Är det dags att lämna vardagen och istället omfamna påskens lättsamma stämning? Påsken är en tid för samvaro och äventyr och en hotellvistelse blir en perfekt ram för att skapa minnen för livet, och med Göteborgs mångfald av sevärdheter och aktiviteter finns det något för alla att upptäcka och njuta av. Låt oss guida dig genom en resa där du checkar ut från vardagens stress och istället checkar in för en härlig påsk i Göteborg!

Sportlovsskoj för hela familjen i Mölndal

2024-01-18 10:16
Se & Göra Sportlovet är snart här, och för dig som är i Mölndal med familjen finns det massor av roliga och spännande aktiviteter att utforska. Oavsett om ni är intresserade av sport, lek, kultur eller äventyr har Mölndal något för alla.
autumn

Våra bästa tips inför den vackra hösten!

2023-08-24 14:33
Se & Göra Bladens färgpalett skiftar till varma toner och en sval vind börjar svepa genom luften – hösten är här!

Göteborg med barn - våra fem bästa tips!

2022-01-19 09:47
Se & Göra Göteborg är sedan länge känt som ett barnvänligt resmål och vi kan inte annat än att hålla med. Här tipsar vi om fem roliga aktiviteter för både barn och vuxna i en härlig mix - häng med!

Fem tips för julstämning i Göteborg

2022-01-19 09:44
Se & Göra `Tis the season to be jolly! Nu är det jul igen och Göteborg kan erbjuda julälskaren många trevliga upplevelser. Vi på BW Plus Åby Hotel är stora fans av julen och har såklart samlat några av våra favoriter för att speeda upp julkänslorna lite extra!

Utflyktsmål runt Göteborg - ta del av våra favoriter!

2021-09-23 11:19
Utflyktsmål Är du sugen på en liten road trip, eller vill du bara komma iväg från stan och fylla på med nya upplevelser? Då är denna bloggen något för dig! Områdena kring Göteborg har mycket att erbjuda och här har vi valt ut några av våra favoriter.

Weekend i Göteborg - vår guide till den ultimata helgen

2021-09-23 09:19
Guider Goa Göteborg! Här finns något för alla och det är enligt oss inga problem att fylla en helg med riktigt härligt innehåll. I den här bloggen har vi samlat våra fem hetaste tips på hur du spenderar en weekend i Götet på bästa sätt - häng med!

Ge dig själv en energiboost - här är våra fem bästa tips!

2017-03-27 12:55
Se & Göra

Att ta en välförtjänt paus och röra på sig, fylla lungorna med frisk luft eller känna blodet pumpa på ett svettigt träningspass  - vad är väl bättre än det?
I området kring Mölndal finns en mängd härliga aktiviteter för dig som vill få en energiboost på ett eller annat sätt. Häng med i vår guide där vi ger våra allra bästa tips!


Foto: Agnieszka Boeske, Unsplash

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.