Best Western Plus Åby Hotel | Göteborg/Mölndal - här står upplevelsen i centrum!

Göteborg med barn - våra fem bästa tips!

2022-01-19 09:47
Se & Göra Göteborg är sedan länge känt som ett barnvänligt resmål och vi kan inte annat än att hålla med. Här tipsar vi om fem roliga aktiviteter för både barn och vuxna i en härlig mix - häng med!

Fem tips för julstämning i Göteborg

2022-01-19 09:44
Se & Göra `Tis the season to be jolly! Nu är det jul igen och Göteborg kan erbjuda julälskaren många trevliga upplevelser. Vi på BW Plus Åby Hotel är stora fans av julen och har såklart samlat några av våra favoriter för att speeda upp julkänslorna lite extra!

Utflyktsmål runt Göteborg - ta del av våra favoriter!

2021-09-23 11:19
Utflyktsmål Är du sugen på en liten road trip, eller vill du bara komma iväg från stan och fylla på med nya upplevelser? Då är denna bloggen något för dig! Områdena kring Göteborg har mycket att erbjuda och här har vi valt ut några av våra favoriter.

Weekend i Göteborg - vår guide till den ultimata helgen

2021-09-23 09:19
Guider Goa Göteborg! Här finns något för alla och det är enligt oss inga problem att fylla en helg med riktigt härligt innehåll. I den här bloggen har vi samlat våra fem hetaste tips på hur du spenderar en weekend i Götet på bästa sätt - häng med!

Ge dig själv en energiboost - här är våra fem bästa tips!

2017-03-27 12:55
Se & Göra

Att ta en välförtjänt paus och röra på sig, fylla lungorna med frisk luft eller känna blodet pumpa på ett svettigt träningspass  - vad är väl bättre än det?
I området kring Mölndal finns en mängd härliga aktiviteter för dig som vill få en energiboost på ett eller annat sätt. Häng med i vår guide där vi ger våra allra bästa tips!


Foto: Agnieszka Boeske, Unsplash

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.