Upplev Göteborg i sommar - Håkan Hellström, Veronica Maggio, Way out West, Gothia Cup och mycket mer!

2021-09-23 09:19Allmänt

Otaliga världsartister har gästat Göteborg genom åren och nu är vi redo för sommaren 2022 - utan restriktioner! Här listar vi några av sommarens största evenemang - häng med! 

Juli

Foto: John Mark Arnold, Unsplash

Under juli kommer ungdomar från hela världen till Göteborg för att kämpa om titlarna i handbollsturneringen Partille Cup och fotbollskampen Gothia Cup

Är du intresserad av segling kan du bege dig till Marstrand och ta del av Match Cup Marstrand den 4–7 juli. Passa på att njuta lite av den pittoreska byn också, den kan du läsa mer om vi vår blogg om fina utflyktsmål runt Göteborg. 

Trädgårdsföreningen bjuder in till många härliga kvällar i juli. En fantastisk line-up bestående av bland andra Veronica Maggio,  Mares och The Ark,

Älskar du lite tyngre gung? Passa på att se Iron Maiden den 22 juli, eller Rammstein den 29–30 juli, båda på Göteborgs paradarena Ullevi.

Såklart behöver du sova på hotell i Göteborg för att hinna med allt - se våra fina sommarerbjudanden här! >>>
Augusti

Foto: Joey Thompson, Unsplash

Rivstarta augusti med Ulf Lundell i Trädgårdsföreningen den 5 augusti, eller Uggla, Miss Li och Petter den 6 augusti.

Den 10–11 augusti är det dags för ännu en megaartist på Ullevi, nämligen Ed Sheeran som kommer till stan med sin Mathematics Tour där han uppträder på en rund scen, omringad av publiken och uppbackad av engelska singer-songwritern Maisie Peters.

Way out West äger rum 10-13 augusti i Slottsskogen. Här varvas härlig festivalstämning med en rad världsartister. Biljetter och info hittar du HÄR.

Tomas Ledin gästar Trädgårdsföreningen den 13 augusti, och en knapp vecka senare firar Håkan Hellström 20 år som artist med inte mindre än fyra kvällar på Ullevi. Och för alla Gryffindors, Ravenclaws och Slytherins därute, missa inte Harry Potter och fången från Azkaban™ In Concert på Scandinavium! Den tredje filmen i sagan visas på gigantisk duk och ackompanjeras live av Göteborgs Symfoniker den 20 augusti.

Visst ses vi i sommar? Hitta bästa priset på vår hemsida och boka din övernattning i Göteborg online här >>>>

Källa: goteborg.com
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.