Ge dig själv en energiboost - här är våra fem bästa tips!

Ge dig själv en energiboost - här är våra fem bästa tips!

2017-03-27 12:55Se & Göra

Att ta en välförtjänt paus och röra på sig, fylla lungorna med frisk luft eller känna blodet pumpa på ett svettigt träningspass  - vad är väl bättre än det?
I området kring Mölndal finns en mängd härliga aktiviteter för dig som vill få en energiboost på ett eller annat sätt. Häng med i vår guide där vi ger våra allra bästa tips!


Foto: Agnieszka Boeske, Unsplash

Vandra på Bohusleden

Foto: Patrick Schneider, Unsplash

Visste du att definitionen av vandring handlar om att man aktivt planerat sin rutt? Om du gjort det är det alltså just vandring vi pratar om - om du går lite planlöst räknas det som promenad. Bohusledens 27 etapper bjuder på totalt ca 34 mil av naturskön och omväxlande vandring genom vild och vacker natur. Vi rekommenderar att ni parkerar vid Stensjön där ni sedan kan välja mellan rutterna Stensjön - Blåvättnerna (19 km) eller den liten kortare Stensjön - Skatås (8 km)

Cykla mountainbike

Foto: sterlinglanier Lanier för Unsplash

Att cykla mountainbike har blivit alltmer populärt i Sverige senaste åren. Över stock och sten, uppför och utför, och självklart med fika – att cykla mountainbike är en härlig naturupplevelse. Änggårdsbergen med sina flowiga stigar och fantastiska utsikt över Göteborg gör området populärt att cykla i, oavsett om du gillar grusvägar eller teknisk stigkörning. Här finns samlade tips på olika turer att välja mellan, alla med olika svårhetsgrad >>>

 

Frisbeegolf/discgolf

Foto: Shutterstock

Frisbeegolf, eller discgolf som det också kallas, har blivit en härlig familjehobby för många och det förstår vi! Det är enkelt, lättillgängligt och billigt att utöva! I närheten av hotellet ligger Åbybergsparken där en fin 9-håls discgolfbana ligger. Vi har självklart discar till utlåning i receptionen.

Spela padel

Foto: Shutterstock

Det har väl inte undgått någon att padel har blivit enormt populärt på rekordsnabb tid! Alla kan spela, både gammal som ung, van eller nybörjare. Och inte bara det - spelet är fartfyllt och socialt och går snabbt att lära sig - en perfekt sport för alla helt enkelt I samma byggnad som vårt hotell finns 25 nya padelbanor av toppkvalitet. Du bokar din bana via matchi.se och söker efter Every Padel Åby Arena för att hitta rätt. 

Träna på Friskis & Svettis

Foto: Shutterstock

Vilken lyx ändå! För att komma till Friskis & Svettis från hotellet tar du bara hissen (eller trapporna) upp och vips så kommer du till en träningsanläggning i toppklass. Här kan du köra ditt eget pass i gymmet eller  varför inte satsa på ett glädjefyllt gruppass. När du bor hos oss ingår alltid entré till gymmet. 

Sådär ja! Det var våra bästa tips för att få en härlig energikick. Om du inte orkar gå utanför dörren har vi biljard och roliga aktivitetsspel i vår lobby. ; ) Kombinera med en övernattning i något av våra härliga rum och din weekend är komplett. Utforska våra erbjudanden här >>>>


BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.