Paket & erbjudanden

Kom och upplev den unika tivolidesignen, sov i sköna sängar och njut av vår goda hotellfrukost. 

"Idrottsmekka"

Ett stenkast från hotellet vågar vi påstå ligger Mölndals ”idrottsmekka”. Du hittar Åby friidrott, Åby isstadion för bandy, Åby ishall för hockey, Åbyvallen för fotboll, Åbybadet, Åby badmintonhall och Åby stadium.

Vi är den ultimata platsen att samlas på vid nästa sportläger, tävling eller annat upplägg för dig och din idrottsförening, ditt lag och för andra aktiva idrottare.

Familjerum

Hyr två rum och få ett familjerum med connecting door. Här finns plats för upp till fem personer.  Pris från 1895 kr/natt inkl. WiFi, frukost, aktivitetsspel i lobbyn och tillgång till Friskis & Svettis gym.

Erbjudandet gäller i mån av plats under lov och weekends t om sista december 2024. Kan bokas tidigast två månader innan ankomst. 

Tivoli getaway

Boka dubbelrum för från 995 kr/ inklusive frukostbuffé, WiFi,  tillgång till aktivitetsspel i lobbyn samt Friskis &  Svettis gym.

Erbjudandet gäller i mån av plats under lov och weekends t om sista december 2024. Kan bokas tidigast två månader innan ankomst. 

Raggarj*vlar 12 juli!

Mölndals nya och hetaste minifestival RAGGARJ*VLAR kommer till stan! Åbytravet kommer att vibrera av nostalgiska toner och en härlig sommarkväll. Vi satt ihop boendepaket med entrébiljetter!

Universeum!

Spana in vårt hotellpaket med biljetter till Sveriges nationella vetenskapscenter Universeum! På Universeum kan du utforska världen, från minsta molekyl till de ofattbart stora galaxer som ramar in vår plats i universum. 
En upplevelse du sent ska glömma!

Gothenburg Rock Riot

Välkommen till Mölndals nya och egna rockkväll 13 juli! Den här rockfestivalen lovar en grym atmosfär och fantastisk lineup med det internationella rockbandet Nazareth och en salig blandning av heavy metal och rock!

Klart hunden ska med!

I vissa av våra rum får du mot avgift gärna ha med din fyrbenta kompis och en liten välkomstpresent väntar såklart på din vän vid ankomst. Prata med oss vid bokningen så hjälper vi dig. 

Kontakta oss på info@abyhotel.se
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.