Paket & erbjudanden

Kom och upplev den unika tivolidesignen, sov i sköna sängar och njut av vår goda hotellfrukost. 

Weekend i Göteborg

Goa Göteborg! Här finns något för alla och det är enligt oss inga problem att fylla en helg med riktigt härligt innehåll. I den här bloggen har vi samlat våra fem hetaste tips på hur du spenderar en weekend i Götet på bästa sätt - häng med!

Familjerum

Hyr två rum och få ett familjerum med connecting door. Här finns plats för upp till fem personer.  Pris från 1895 kr/natt inkl. WiFi, frukost, aktivitetsspel i lobbyn och tillgång till Friskis & Svettis gym.

Erbjudandet gäller i mån av plats weekends och påsklov t om sista april 2023. Kan bokas tidigast två månader innan ankomst. 

Tivoli getaway

Boka dubbelrum för från 995 kr/ inklusive frukostbuffé, WiFi,  tillgång till aktivitetsspel i lobbyn samt Friskis& Svettis gym.

Erbjudandet gäller i mån av plats weekends och påsklov t om sista april 2023. Kan bokas tidigast två månader innan ankomst. 

Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Stand up med Özz Nujen

Stallet Comedy presenterar Özz Nujen den 31 Mars på Åby Arena och West Coast Country festivalen den 1 April.
Skratta så tårarna sprutar på Fredagen och njut av en unik musikupplevelse inomhus och mat i amerikanskt tema på lördagen.

West Coast Country Festival

Äntligen är West Coast Country festivalen tillbaka! Njut av en helt unik musikupplevelse inomhus och mat i amerikanskt tema.

Klart hunden ska med!

I vissa av våra rum får du mot avgift gärna ha med din fyrbenta kompis och en liten välkomstpresent väntar såklart på din vän vid ankomst. Prata med oss vid bokningen så hjälper vi dig. 

Kontakta oss på info@abyhotel.se
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.