Paket & erbjudanden

Kom och upplev den unika tivolidesignen, sov i sköna sängar och njut av vår goda hotellfrukost. 

Sportlovspaket

Ta med hela familjen på ett oförglömligt sportlovsuppehåll hos oss! ❄️🤸🏾
Våra familjerum är designade för komfort och trivsel, och med connecting door får ni den perfekta kombinationen av gemenskap och privatliv. 

Boka nu och säkra ert familjeäventyr!

Familjerum

Hyr två rum och få ett familjerum med connecting door. Här finns plats för upp till fem personer.  Pris från 1895 kr/natt inkl. WiFi, frukost, aktivitetsspel i lobbyn och tillgång till Friskis & Svettis gym.

Erbjudandet gäller i mån av plats under lov och weekends t om sista december 2024. Kan bokas tidigast två månader innan ankomst. 

Tivoli getaway

Boka dubbelrum för från 995 kr/ inklusive frukostbuffé, WiFi,  tillgång till aktivitetsspel i lobbyn samt Friskis &  Svettis gym.

Erbjudandet gäller i mån av plats under lov och weekends t om sista december 2024. Kan bokas tidigast två månader innan ankomst. 

Utflyktsmål runt Göteborg!

Är du sugen på en liten road trip, eller vill du bara komma iväg från stan och fylla på med nya upplevelser? Då är denna bloggen något för dig! 

West Coast Country Festival 2024!

På WCCF kommer du mötas av countrymusik av absolut högsta klass, utställare och ett festivalområde som andas country! 

Ge dig själv en energiboost!

I området kring Mölndal finns en mängd härliga aktiviteter för dig som vill få en energiboost på ett eller annat sätt. Häng med i vår guide där vi ger våra allra bästa tips!

Klart hunden ska med!

I vissa av våra rum får du mot avgift gärna ha med din fyrbenta kompis och en liten välkomstpresent väntar såklart på din vän vid ankomst. Prata med oss vid bokningen så hjälper vi dig. 

Kontakta oss på info@abyhotel.se
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.