Paket & erbjudanden

Kom och upplev den unika tivolidesignen, sov i sköna sängar och njut av vår goda hotellfrukost. 

Lisebergspaketet 2023

Ta med hela familjen på en riktig pirrskapande upplevelse i sommar!
På BW Plus Åby Hotel bor ni i en färgsprakande tivolidesignad miljö med smidig parkering vid hotellet. Vi har hämtat inspiration från Tivoli med karuseller, popcorn, nöje och spel som ledstjärna.

Göteborg är sedan länge känt som ett barnvänligt resmål och vi kan inte annat än hålla med. I år fyller dessutom Liseberg 100 år!  En magisk plats där människor möts och upplever glädje tillsammans, i ständigt nya generationer.
I år har de bland annat byggt en helt ny berg- och dalbana – Luna! Passa också på att åka klassiker som FlumeRide, Lisebergbanan och Balder. De riktigt äventyrslystna kanske vågar sig på ett åk i Valkyria, Loke eller Helix. För små busfrön finns det lekplatser och karuseller i Kaninlandet som kittlar lagom mycket i små magar.

Välkommen till sommarens roligaste dag!

I Lisebergspaketet ingår:
1 övernattning i familjerum med connecting door = två dubbelrum!
Stor frukostbuffé
Entré till Liseberg för två vuxna och två barn upp till 15 år
Tillgång till Friskis & Svettis gym

Pris:
Från 2275 SEK för två vuxna och två barn upp till 15 år.

Vårt Lisebergspaket gäller weekends från 22/4 – 24/9 samt alla dagar fr o m 1/6 – 20/8 och i mån av plats. 

Weekend i Göteborg

Goa Göteborg! Här finns något för alla och det är enligt oss inga problem att fylla en helg med riktigt härligt innehåll. I den här bloggen har vi samlat våra fem hetaste tips på hur du spenderar en weekend i Götet på bästa sätt - häng med!

Familjerum

Hyr två rum och få ett familjerum med connecting door. Här finns plats för upp till fem personer.  Pris från 1895 kr/natt inkl. WiFi, frukost, aktivitetsspel i lobbyn och tillgång till Friskis & Svettis gym.

Erbjudandet gäller i mån av plats weekends och sommarperioden t om sista december 2023. Kan bokas tidigast två månader innan ankomst. 

Tivoli getaway

Boka dubbelrum för från 995 kr/ inklusive frukostbuffé, WiFi,  tillgång till aktivitetsspel i lobbyn samt Friskis& Svettis gym.

Erbjudandet gäller i mån av plats weekends och sommarperioden t om sista december 2023. Kan bokas tidigast två månader innan ankomst. 

Klart hunden ska med!

I vissa av våra rum får du mot avgift gärna ha med din fyrbenta kompis och en liten välkomstpresent väntar såklart på din vän vid ankomst. Prata med oss vid bokningen så hjälper vi dig. 

Kontakta oss på info@abyhotel.se
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.