Höstlovspaket

Välkommen till Åby Hotel – där höstlovet blir en tivoliresa!

Hipp hurra, höstlovet är snart här och vi är redo att ta dig med på ett spännande äventyr på hotell med tivolitema, hopp i sängen, lek och skratt mitt i höstens färgsprakande landskap. På Åby Hotel har vi skapat höstlovspaketet för dig och din familj att njuta av en avkopplande och minnesvärd vistelse.

I höstlovspaketet ingår:

1 övernattning i familjerum med connecting door = två dubbelrum!
Stor frukostbuffé
Tillgång till Friskis & Svettis gym

Pris:
Från 1895 SEK för två vuxna och upp till tre barn under 15 år.

Vårt höstlovspaket gäller i mån av plats under helger 1/9-5/11 2023 samt hela höstlovsveckan, 30/10-5/11 2023. Gäller ej i kombination med andra erbjudanden.


Tips på vad du kan göra:

Plask och hopp på Åbybadet: Endast 7 minuters promenad från hotellet! Häng med i rutschkanorna, dyk ner i simbassängerna och följ med in i bastun och bubbelpoolen. Läs mer här!

Höstvandra: Upplev naturens magi genom en mysig höstvandring. Lär er om de färgsprakande löven, samlas runt lägerelden och njut av den friska höstluften. Här finns bra vandringsleder!

Gå på höstmarknad på Gunnebo Slott: Besök även köksträdgården där Kaffehus och Krog ligger, som är ett ekologiskt café och restaurang med eget hantverksbageri. Eller varför inte gå en guidad visning i slottet och orangeriet med guider. Här finns mer info!

Besök Mölndals stadsmuseum: Välkommen till 1990-talet! Årtiondet då vi bytte axelvaddarna mot Buffalos, världsekonomin kraschade, herrlandslaget tog VM-brons i fotboll, räntorna slog i taket, Internet stavades med stort ”I” och förändrade våra liv för alltid. Följ med 30 år tillbaka i tiden och dyk ner i 90-talets händelser, mode, musik, trender och helt vanliga vardagsliv.  Ps. Det är gratis! Läs mer här!

Familjemys: Köp med er en påse popcorn och godis från vår reception och koppla av med en höstfilm och smaska på läckerheter i ert rum. Hos oss kan ni streama!

Äventyrskompisar: Med alla de kul aktiviteter som vi har i lobbyn på Åby Hotel finns det chans att du träffar nya vänner att dela äventyren med! Vi kan hjälpa dig fråga om du inte vågar! 

Ta spårvagnen in till Liseberg: 15 minuter tar det med spårvagnen från Mölndal C till Liseberg. Ps. I år har de gått all in med halloween-temat! Vågar du besöka skräckhusen, skräckbiografen, korthuset, vinden och allt annat läskigt? Vi vågar! Läs mer här!

Spela padel med familjen: Vägg i vägg med vårt hotell ligger Every Padel Åby Arena. Har ni ännu inte testat padel så är det ett perfekt tillfälle! Läs mer och boka här!

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.