Julens magi är i luften!

Vi närmar oss de mysiga högtiderna med stormsteg och julen är den tid på året då våra hjärtan värms av både kärlek och god mat. Det är en tid att omge sig med nära och kära, att dela skratt och skapa minnen som varar för evigt. Bo hos oss under julen när du ska fira jul hos din familj eller de du tycker om. Låt oss nu njuta av denna speciella säsong tillsammans, omge oss med kärlek och skapa stunder av glädje som gör julen oförglömlig. 🎄❤️🍽️

Få mer glädje och mindre stress - Boka ditt jul- och nyårsboende idag!

Jul och nyår är säsongen för kärlek, glädje och umgänge med nära och kära. Men ibland kan det vara överväldigande med all matlagning, städning och den ibland trånga soffan hos släktingar. Varför inte göra det enkelt för dig själv i år? Boka ett hotellrum för att slippa laga mat och städa. Det är din fristad, där du kan koppla av och vila upp dig inför julens hektiska dagar. Så unna dig den komfort och bekvämlighet du förtjänar. Boka ditt hotellrum nu och njut av en avkopplande och stressfri jul- och nyårsperiod! 🏨🎄🎉 Bild: Elin Lagerquist

Saftig saffranskaka med lingonglasyr

En riktigt saftig kaka som är luftig men har ända ett gott tugg, mycket smak av saffran och en glasyr som är så god med lite lingon i. Piffa gärna till kakan med nötter eller annat gott krisp. Servera kakan med lättvispad grädde och mer lingon till.
Bild: Linn Utbult (Salt som socker)

Pepparkakstårta som överraskar

En riktigt god, saftig, kryddig och vacker tårta! Med mjuk pepparkaka, en god fyllning och frosting som passar så bra tillsammans. Dekorera utsidan av tårtan med roliga pepparkakor eller annat gott. Kanske kan du även glädja någon du tycker om med en bit? 
Bild: Linn Utbult (Salt som socker)

Frysta yoghurtbräck med bär och granola 

Dessa frysta yoghurtbräck är busenkla att göra och går verkligen superfort att baka. Du kan strö på det du har hemma eller det du tycker extra mycket om! Kokos, nötter eller varför inte lite smält choklad? Detta är inget recept som behöver följas slaviskt!

Bild: Linn Utbult (Salt som socker)

Julklappstips och rim!

När du behöver komma bort
Kan denna klapp ta dig till en annan ort
Där en bäddad säng väntar på dig
Och förhoppningsvis vill du dela den med mig?

Köp ett presentkort på övernattning till någon du tycker om. Den perfekta presenten för alla tillfällen, om du frågar oss!
Köp ditt presentkort online, eller kontakta närmaste hotell så hjälper vi dig.

Visste du att vi har 6 hotell inom HKC Hotels? Hotel Noble House i Malmö, Hotel Kung Carl i Stockholm, Clarion Hotel Örebro, Hotel Hudik och Hus 57 i Ängelholm och så Åby Hotel! 

Julpyssel för vuxna! 

Tips på gratis julpyssel av det du har hemma! 
Bild och länk från Helena Lyth

Julpyssel för barn! 

Söta julfigurer tillverkade av pappkartonger och garn!
Bild och länk från CC Hobby

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.