Våra padelpaket 

Välkomna till 25 nyöppnade banor av absoluta toppkvalitet. Anläggningen är Sveriges största och ligger i samma byggnad som vårt hotell! Här kan du spela padel från tidig morgon till sen kväll och alla är välkomna - både proffs, amatörer, gammal och ung.

Kombinera padel med våra weekendpriser för en rolig och sportig helg med dina vänner eller familjen.  Du bokar din tid själv i Every Padel Åby Arena i Matchi här.

Varmt välkomna till oss!

Erbjudande dubbelrum

Boka dubbelrum för 850 kr/ inklusive frukostbuffé, WiFi,  tillgång till aktivitetsspel i lobbyn samt Friskis & Svettis gym.
Fråga oss om en uppgradering om du vill lyxa till det lite. Kombinera med en runda padel för en rolig weekend i full fart!


Erbjudandet gäller alla weekends samt höstlovet i mån av plats under
t. o m 31/12 2021.

Familjerum

Hyr två rum och få ett familjerum med connecting door. Här finns plats för upp till fem personer.  Pris 1 490 kr/natt inkl. WiFi, frukost, aktivitetsspel i lobbyn och tillgång till Friskis & Svettis gym.

Erbjudandet gäller alla weekends samt höstlovet i mån av plats under
t. om 31/12 2021.

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.