Sportlovsskoj för hela familjen i Mölndal

Sportlovsskoj för hela familjen i Mölndal

2024-01-18 10:16Se & Göra

Sportlovet är snart här, och för dig som är i Mölndal med familjen finns det massor av roliga och spännande aktiviteter att utforska. Oavsett om ni är intresserade av sport, lek, kultur eller äventyr har Mölndal något för alla.

Vårt sportlovserbjudanden finner du här! 

Här är några fantastiska aktiviteter att överväga under ert sportlov:

Åby Simhall: Starta sportlovet med ett dopp på Åby Simhall. Låt barnen plaska runt i poolen medan du själv njuter av avkoppling i bubbelpoolen.

Åby Ishall: För de som älskar isaktiviteter är Åby Ishall det perfekta stället. Ta med skridskorna och ge er ut på isen för en rolig dag med familjen.

Leos Lekland – Eklanda: Låt barnen släppa loss sin energi på Leos Lekland. Klättra, hoppa och lek er igenom de färgglada lekutrymmena.

Prison Island: Ge er in i en värld av spänning och utmaningar på Prison Island. Här kan hela familjen testa sina färdigheter och samarbetsförmåga för att klara olika uppdrag.

Mölndals Stadsmuseum: Ta en tidsresa genom Mölndals historia på stadsmuseet. Upptäck intressanta utställningar och lär er mer om staden ni är i.

Mölndal Bowling: Ett klassiskt nöje för hela familjen. Slå ner käglor och tävla om vem som kan få det perfekta slaget.

Universeum: Utforska vetenskapens under på Universeum. Interaktiva utställningar och fascinerande experiment väntar på er.

Naturhistoriska Muséet: För de små naturentusiasterna är Naturhistoriska Muséet ett måste. Upptäck spännande fakta om djur och natur.

Sjöfartsmuseet: Lär er mer om sjöfartens historia och utforska fascinerande utställningar på Sjöfartsmuseet.

Alfons Åbergs Kulturhus: Ge er in i Alfons Åbergs fantastiska värld. Kreativitet och skoj utlovas för både stora och små.

Skidome – Inomhusskidor: Även om ni inte befinner er på fjällen kan ni ändå prova på skidåkning inomhus på Skidome. Perfekt för nybörjare och erfarna åkare.

Spelhallen Nordstan: För de spelintresserade är Nordstans spelhall inne i Göteborgs centrum ett paradis av arkadspel och utmanande tävlingar.

Världskulturmuseet: Utforska olika kulturer och traditioner på Världskulturmuseet. En lärorik och spännande upplevelse för hela familjen.

Röhsska Museet: Ta del av design och konst på Röhsska Museet. En inspirerande plats för konstälskare i alla åldrar.

Aeroseum:
För de som älskar flyg och äventyr är Aeroseum ett unikt museum som tar er in i en värld av flyghistoria.

Bio: Avsluta en dag med sportlovsäventyr med en avslappnande biokväll på Mölndal Bio Möllan. Välj en film som hela familjen kan njuta av tillsammans.

Spelhuset på Liseberg: Avsluta sportlovet med ett besök på Spelhuset på Liseberg. Spännande spel och roliga utmaningar väntar.

Oavsett vilka aktiviteter ni väljer, se till att sportlovet blir fyllt med skratt, glädje och gemenskap för hela familjen i underbara Mölndal!

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2024 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.