Våra bästa tips inför den vackra hösten!
autumn

Våra bästa tips inför den vackra hösten!

2023-08-24 14:33Se & Göra

Bladens färgpalett skiftar till varma toner och en sval vind börjar svepa genom luften – hösten är här!

För barn är höstlovet en efterlängtad paus från skolans vardag, och en perfekt tid att skapa minnen tillsammans med familjen. I detta inlägg utforskar vi några mysiga sätt att omfamna inte bara höstlovet utan även hösten. Umgås med dina små äventyrare och njut av alla de underbara möjligheter som denna årstid har att erbjuda. Spana även i vårt höstlovspaket!

Här är våra tips! 

Plask och hopp på Åbybadet: Endast 7 minuters promenad från hotellet! Häng med i rutschkanorna, dyk ner i simbassängerna och följ med in i bastun och bubbelpoolen. Läs mer här!

Bild: Åbybadet

Höstvandringar: Upplev naturens magi genom en mysig höstvandring. Lär er om de färgsprakande löven, samlas runt lägerelden och njut av den friska höstluften. Läs mer här!

Besök Mölndals stadsmuseum: Välkommen till 1990-talet! Årtiondet då vi bytte axelvaddarna mot Buffalos, världsekonomin kraschade, herrlandslaget tog VM-brons i fotboll, räntorna slog i taket, Internet stavades med stort ”I” och förändrade våra liv för alltid. Följ med 30 år tillbaka i tiden och dyk ner i 90-talets händelser, mode, musik, trender och helt vanliga vardagsliv. Det är gratis att besöka muséet! Läs mer här! 


Bild: Mölndal.se

Gå på höstmarknad på Gunnebo Slott: Besök även köksträdgården där Kaffehus och Krog ligger, som är ett ekologiskt café och restaurang med eget hantverksbageri. Eller varför inte gå en guidad visning i slottet och orangeriet med guider. Läs mer här!

Familjemys på hotellet: Köp med er en påse popcorn och godis från vår reception och koppla av med en höstfilm och smaska på läckerheter i ert rum. Hos oss kan ni streama!


Bild: Felicia Johansson

Äventyrskompisar: På Åby Hotel finns det chans att du träffar nya vänner att dela äventyren med! Vi kan hjälpa dig fråga om du inte vågar :) 


Bild: Emelie Hallberger

Ta spårvagnen in till Liseberg: 15 minuter med spårvagnen från Mölndal till Liseberg. Ps. I år har de gått all in med halloween-temat Vågar du besöka skräckhusen, skräckbiografen, korthuset, vinden och allt annat läskigt? Vi vågar! Läs mer här!

Spela padel med familjen: Vägg i vägg med vårt hotell ligger Every Padel Åby Arena. Har ni ännu inte testat padel så är det ett perfekt tillfälle! Läs mer och boka här!

padel
Bild: Every Padel Åby Arena

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.