Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

VÄLKOMMEN TILL 
BEST WESTERN PLUS ÅBY HOTEL 

Åby Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 223 rum i Göteborg/Mölndal där upplevelsen står i fokus och där design och inredning är inspirerad av Tivoli. Under samma tak som hotellet ligger Every Padel, möteslokaler och Friskis & Svettis-gym. 

Hotellet är beläget i Mölndal med en kort promenad till Mölndals innerstad där bra förbindelser tar dig in till Göteborg centrum.

Välkommen att njuta av en hotellvistelse full av möjligheter!

Ho ho ho... Hotellet håller stängt för ankomster 23-25 december. Sedan öppnar vi igen som vanligt.  //God Jul önskar gänget på BW Plus Åby Hotel

Jul på Liseberg

Jul på Liseberg

Under julen förvandlas Liseberg till ett sagolikt vinter-landskap med magisk julstämning. I årets nyhet Tomtebyn väntar en by byggt helt på dina innersta önskningar. Boka vårt Lisebergspaket med övernattning, frukostbuffé och entrébiljetter för hela familjen.

Paket & erbjudanden

Tivoli Getaway i dubbelrum 

Boka dubbelrum för 995 kr/ inklusive frukostbuffé, WiFi,  tillgång till aktivitetsspel i lobbyn samt Friskis & Svettis gym.

Erbjudandet gäller alla weekends i mån av plats 2022.

MELLANDAGSSPECIAL! Mellan 26-30/12 sänker vi priset till 895 kr. Välkomna!

Familjerum

Hyr två rum och få ett familjerum med connecting door. Här finns plats för upp till fem personer.  Pris 1 895 kr/natt inkl. WiFi, frukost, aktivitetsspel i lobbyn och tillgång till Friskis & Svettis gym.

Erbjudandet gäller alla weekends i mån av plats 2022.

MELLANDAGSSPECIAL! Mellan 26-30/12 sänker vi priset till 1 695 kr. Välkomna!

Fem tips för julstämning i Göteborg

Nu är det jul igen och Göteborg kan erbjuda julälskaren många trevliga upplevelser. Vi på BW Plus Åby Hotel är stora fans av julen och har såklart samlat några av våra favoriter för att speeda upp julkänslorna lite extra!

I behov av projektboende?  

Vi erbjuder just nu bra priser på projektboenden, både för kortare och längre perioder. Kontakta kim.marquezlago@abyhotel.se  för en skräddarsydd offert. 

Intresserad av samarbetsavtal?

Har du eller ditt företag ett frekvent resande och är intresserade av ett avtal? Kontakta maria.koch@hkchotels.se så gör vi en skräddarsydd offert. 

Sportgrupper - erbjudanden till lag

Lag som är på träningsläger eller turneringar bor bekvämt hos oss till riktigt förmånliga priser. Välkommen att kontakta kim.marquezlago@abyhotel.se för mer information och bokning. 

Hitta till oss

Best Western Plus Åby Hotel

Internationell miljömärkning

Best Western Plus Åby Hotel har belönats med den internationella miljömärkningen Green Key. Vi jobbar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, bland annat genom att följa  Green Keys omfattande kriterier. LÄS MER HÄR >>>

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för senaste nytt! 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.