Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Boka en mysig weekend hos oss

´Njut av en härlig vistelse hos oss i Göteborg/Mölndal! Oavsett om du reser med vännerna, familjen eller din partner, hoppas vi att du ska hitta något som passar just dig. Kom och upplev den unika designen, sov i sköna sängar och njut av god hotellfrukost. 

Weekend i Göteborg

I denna bloggen har vi samlat våra allra bästa tips för den ultimata helgen i goa Göteborg. Häng med!

Familjerum

Hyr två rum och få ett familjerum med connecting door. Här finns plats för upp till fem personer.  Pris 1 490 kr/natt inkl. WiFi, frukost, aktivitetsspel i lobbyn och tillgång till Friskis & Svettis gym.

Erbjudandet gäller alla weekends i mån av plats jan-feb samt sportloven 2022 .

Tivoli getaway

Boka dubbelrum för 850 kr/ inklusivefrukostbuffé, WiFi,  tillgång till aktivitetsspel i lobbyn samt Friskis& Svettis gym.

Erbjudandet gäller alla weekends i mån av plats jan- feb samt sportloven 2022.

Padelpaket

Välkomna till 25 nyöppnade banor av absoluta toppkvalitet. Anläggningen ligger i samma byggnad som vårt hotell! Här kan du spela padel från tidig morgon till sen kväll och alla är välkomna.

Träningsweekend

Sugen på en helg med fart & fläkt? Då är du välkommen till oss på BW Plus Åby Hotel! Här kan du träna på Friskis & Svettis, spela padel, njuta av vandringsleder och en runda frisbeegolf.

Prison Island -  paket med unikt fängelseäventyr!

Välkommen till Prison Island - ett unikt fängelseäventyr för alla åldrar

Samla dina vänner, bilda ett lag och lös uppgifterna i fängelsecellerna tillsammans. Kom hit gammal som ung, liten eller stor, med företaget, kompisgänget eller familjen. Allt handlar om att samarbeta i lag och lösa stora som små utmaningar och samla så många poäng som möjligt. Bästa laget vinner alltid för i cellerna på Prison Island gäller laget före jaget! Ni bör vara minst tre personer vid besöket. 

OBS! Oömma kläder och gymnastikskor rekommenderas!

Priset hotellpaket

Familjepaket, pris från 2 290 SEK, en natt i familjerum, två vuxna och två barn. Barn upp till 15 år.
För två personer, pris från 1 350 SEK, en natt i dubbelrum, två personer.

I priset ingår logi, frukostbuffé, tillgång till Friskis& Svettis, entré till Prison Island i 1,5 h plus fika på plats.

Erbjudandet gäller alla weekends i mån av plats.

Klart hunden ska med!

I vissa av våra rum f¨år du mot avgift gärna ha med din fyrbenta  kompis och en liten välkomstpresent väntar på rummet. Prata med oss vid bokningen så hjälper vi dig. 

Kontakta oss på info@abyhotel.se
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2022 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.