Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
Boka rum
Bokningskod
Ange bokningskod för att se ditt pris.
Boka

VÄLKOMMEN TILL 
BEST WESTERN PLUS ÅBY HOTEL 

Åby Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med 223 rum i Göteborg/Mölndal där upplevelsen står i fokus och där design och inredning är inspirerad av Tivoli. Under samma tak som hotellet ligger Every Padel, möteslokaler och Friskis & Svettis-gym.  

Hotellet är beläget i Mölndal med en kort promenad till Mölndals innerstad där bra förbindelser tar dig in till Göteborg centrum.

Välkommen att njuta av en hotellvistelse full av möjligheter!

Mellan 1-14 december serveras frukosten tillfälligt hos Restaurang Lyon, vägg i vägg med hotellet. Det blir en mix av en brickservering och buffé. Åby Hotel öppnar frukost i egen regi från den 15 december. Hör av er om ni har några frågor så berättar vi mer!

Paket & erbjudanden

Tivoli Getaway i dubbelrum 

Boka dubbelrum för 995 kr/ inklusive frukostbuffé, WiFi,  tillgång till aktivitetsspel i lobbyn samt Friskis & Svettis gym.

Erbjudandet gäller i mån av plats weekends t om sista december 2023. Kan bokas tidigast två månader innan ankomst. 

Familjerum

Hyr två rum och få ett familjerum med connecting door. Här finns plats för upp till fem personer.  Pris 1 895 kr/natt inkl. WiFi, frukost, aktivitetsspel i lobbyn och tillgång till Friskis & Svettis gym.

Erbjudandet gäller i mån av plats  weekends t om sista december 2023. Kan bokas tidigast två månader innan ankomst. 

Julens magi är i luften!

Vi närmar oss de mysiga högtiderna med stormsteg och julen är den tid på året då våra hjärtan värms av både kärlek och god mat.

@Hejmitthem rekommenderar

Åby Hotel rekommenderas starkt!
Magiskt inrett med tivoli-tema, väldigt trevlig personal och service,
fin frulle och smaskigt barkrubb.
Och dessutom enkelt att ta spårvagnen in till stan med hela familjen.

Hit vill vi gärna igen!
 
- Åsa Nordlöf, @hejmitthem

I behov av projektboende?  

Vi erbjuder just nu bra priser på projektboenden, både för kortare och längre perioder. Kontakta kim.marquezlago@abyhotel.se  för en skräddarsydd offert. 

Intresserad av samarbetsavtal?

Har du eller ditt företag ett frekvent resande och är intresserade av ett avtal? Kontakta maria.koch@hkchotels.se så gör vi en skräddarsydd offert. 

Sportgrupper - erbjudanden till lag

Lag som är på träningsläger eller turneringar bor bekvämt hos oss till riktigt förmånliga priser. Välkommen att kontakta kim.marquezlago@abyhotel.se för mer information och bokning. 

Hitta till oss

Best Western Plus Åby Hotel

Internationell miljömärkning

Best Western Plus Åby Hotel har belönats med den internationella miljömärkningen Green Key. Vi jobbar aktivt med miljö- och hållbarhetsfrågor, bland annat genom att följa  Green Keys omfattande kriterier. LÄS MER HÄR >>>

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för senaste nytt! 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2023 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik.