Tivoli getaway

 

Upplev en lekfull vistelse med vårt tivoli getaway-paket! Besök vår charmiga tivolimiljö och njut av en natt fylld med glädje och komfort. Från färgglada dekorationer till karusellformade detaljer kommer du att känna dig som om du klivit in i en lekfull saga. Hotellet har en unik inredning och tillgång till aktivitetsspel i lobbyn, perfekta för både barn och vuxna. 🎠🏨🎈

I tivoli getaway ingår:

1 övernattning i standard dubbelrum
Stor frukostbuffé
Tillgång till aktivitetsspel i lobby
Entré till Friskis & Svettis gym
WIFI

Pris: Från 995 SEK.

Erbjudandet gäller i mån av plats under lov och weekends t om sista december 2024. Kan bokas tidigast två månader innan ankomst. Gäller ej i kombination med andra erbjudanden.

___________________________________


Tips på vad du kan göra:

Plask och hopp på Åbybadet: Endast 7 minuters promenad från hotellet! Häng med i rutschkanorna, dyk ner i simbassängerna och följ med in i bastun och bubbelpoolen. Läs mer här!

Besök Mölndals stadsmuseum:
Välkommen till 1990-talet! Årtiondet då vi bytte axelvaddarna mot Buffalos, världsekonomin kraschade, herrlandslaget tog VM-brons i fotboll, räntorna slog i taket, Internet stavades med stort ”I” och förändrade våra liv för alltid. Följ med 30 år tillbaka i tiden och dyk ner i 90-talets händelser, mode, musik, trender och helt vanliga vardagsliv.  Ps. Det är gratis! Läs mer här!

Hotellmys: Köp med er en påse popcorn och godis från vår reception och koppla av med en mysig film och smaska på läckerheter i ert rum. Hos oss kan ni streama!

Besök Göteborg city: Spårvagn, tåg eller buss? Du väljer! Från Mölndal station tar du dig enkelt in till Göteborgs citykärna där shopping, konstmuseum, parker, Ullevi och mycket annat väntar!

Spela padel med familjen: Vägg i vägg med vårt hotell ligger Every Padel Åby Arena. Har ni ännu inte testat padel så är det ett perfekt tillfälle! Läs mer och boka här!

Hotellpaket

För närvarande finns inga erbjudanden.
BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.