Best Western Plus Åby Hotel

Om hotellet

Åby Arena är det enda mötes- och upplevelsekonceptet i Sverige där trav, mässa, hotell, mat, gym och konferens finns på samma område. Det är en dynamisk destination för pirrskapande möten och upplevelser. Best Western Plus Åby Hotel utgör med sina 223 rum och lobby en viktig del av arenan.

Med en tivoliinspirerad design och inredning ska hotellet förstärka känslan av förväntningar, puls och pirrskapande upplevelser. Oavsett som du reser i tjänsten eller privat ska du som gäst alltid uppleva att hotellet är i centrum av en plats där det ständigt händer något spännande.

Totalt erbjuder vi 223 hotellrum med en variation av Standardrum, Superior, Deluxe, Longstay och Budget. 

I 112 av rummen finns en connecting door, vilket ger 56 fembäddsrum. 

Vi erbjuder dygnsparkering mot en avgift på 100 SEK - köps i receptionen, ingen förbokning. 

Läs mer och boka här. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy