Best Western Plus Åby Hotel

166167161165162163164

Kontakt

Hotellchef
Martin Nordqvist
martin.nordqvist (at) abyhotel.se

Bokningschef

Kim Marquez Lago
kim.marquezlago (at) abyhotel.se

Receptionschef
Anne-Mari Sköld
anne-mari.skold (at) abyhotel.se

Försäljningschef HKC Hotels 
Maria Koch 
maria.koch (at) hkchotels.se
Mobil: 0708-12 87 27
Kontakta Maria om ni är intresserade av ett företagsavtal!

Om oss

Åby Arena är det enda mötes- och upplevelsekonceptet i Sverige där trav, mässa, hotell, mat, gym och konferens finns på samma område. Det är en dynamisk destination för pirrskapande möten och upplevelser. Best Western Plus Åby Hotel utgör med sina 223 rum och lobby en viktig del av arenan.

Med en tivoliinspirerad design och inredning förstärker hotellet känslan av förväntningar, puls och pirrskapande upplevelser. Oavsett som du reser i
tjänsten eller privat ska du som gäst alltid uppleva att hotellet är i centrum av en plats där det ständigt händer något spännande.

Hotellet ingår i familjeägda HKC Hotels och i likhet med familjens övriga hotell drivs Best Western Plus Åby Hotel med passion, hjärta och ansvar.  

Läs vår integritetspolicy

Each Best Western� branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2019 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Integritetspolicy