Boka rum

Rum 1

OK
   
Boka

Om oss

Med en tivoliinspirerad design och inredning förstärker hotellet känslan av förväntningar, puls och pirrskapande upplevelser. Oavsett som du reser i
tjänsten eller privat ska du som gäst alltid uppleva att hotellet är i centrum av en plats där det ständigt händer något spännande.

Hotellet ingår i familjeägda HKC Hotels och i likhet med familjens övriga hotell drivs Best Western Plus Åby Hotel med passion, hjärta och ansvar.  

Läs vår integritetspolicy

HKC Hotels - ett familjeföretag i tiden

Om oss

Bakom Åby Hotel står familjen Östlundh som ända sedan 50-talet bedrivit hotellverksamhet med både passion, hjärta och ansvar. Under åren har företaget utvecklats till vad det är idag - fem unika hotell på olika orter i Sverige med många engagerade medarbetare.

Inredning & design

För HKC Hotels inredning & design står Lina Östlundh. Lina har ett förflutet som filmscenograf, och hennes sprudlande kreativitet tar stor plats på Åby Hotel där den lekfulla och färgsprakande inredningen är inspirerad av Tivoli.

Kontakt

Best Western Plus Åby Hotel
Åby Arenaväg 8b, 431 62 Mölndal
T: +46 31 384 02 00
E: info@abyhotel.se

Hotellchef
Martin Nordqvist
martin.nordqvist (at) abyhotel.se

Bokningschef

Kim Marquez Lago
kim.marquezlago (at) abyhotel.se

Receptionschef
Anne-Mari Sköld
anne-mari.skold (at) abyhotel.se

Försäljningschef HKC Hotels 
Maria Koch 
maria.koch (at) hkchotels.se
Kontakta Maria om ni är intresserade av ett företagsavtal

Marknadschef HKC Hotels
Anna Olsén
anna.olsen (at) hkchotels.se

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.