Sommar hos oss  - här finns massor att uppleva

Välkommen att inspireras och planera din nästa upplevelse hos oss i Mölndal/Göteborg med omnejd. Upplev roliga aktiviteter på hotellet, närheten till  pulserande Göteborg och den vackra naturen i vår närhet.  Här har vi samlat våra bästa tips för en minnesvärd semester. 

Kombinera med våra fina sommarpriser och paket >>>

På och nära hotellet

I vår lobby finns roliga aktivitetsspel, biljard och sällskapsspel för hela familjen. Ni kan också låna cyklar eller ta ett pass på Friskis & Svettis Gym i samma hus (ingår)

Frisbeegolf har blivit en härlig familjehobby för många och passar perfekt på somrarna. I närheten av hotellet ligger Åbybergsparken där en fin 9-håls discgolfbana ligger. Vi har discar till utlåning i receptionen.

Spela padel

I samma byggnad som vårt hotell finns 25 nya padelbanor av toppkvalitet. Här kan alla spela, gammal som ung, van som nybörjare

Universeum

Spännande Universeum i Göteborg håller öppet i sommar! Du måste dock förboka dina biljetter för ett tryggt och säkert besök. 

Liseberg

Äntligen! Som vi alla längtat efter att åka karusell och äta sockervadd. Biljetter måste förbokas på liseberg.se. Kombinera med våra sommarpriser på övernattning för en lyckad semester. 

Travskola på ÅbyTravet i sommar

På Travskolan får du lära dig mycket hästkunskap, upplever härliggemenskap och självklart lär du dig att köra häst. Här finns något för alla!

Minigolf & kanot

På Stensjö Minigolf får du, när du uppger att du bor på hotellet, specialpris på minigolf - spela två, betala för en! 

På Stensjö center kan du också hyra kanot för en mysig tur på de båda sjöarna Stensjön och Rådasjön. 

Vandra på Bohusleden

Välkommen till Bohusledens 27 etapper som bjuder på totalt ca 34 mil av naturskön och omväxlande vandring genom Bohusläns vilda och vackra natur. 

Mountainbike

Fylld med flowiga stigar och otrolig utsikt över Göteborg gör Änggårdsbergen till ett fantastiskt område att cykla i. 

Dubbelrum

Boka dubbelrum för 790 kr/ inklusive frukostbuffé, WiFi,  tillgång till aktivitetsspel i lobbyn samt Friskis & Svettis gym.

Fråga oss om en uppgradering om du vill lyxa till det lite. 

Erbjudandet gäller alla weekends fr. om maj samt alla dagar under sommaren (t. om 31/8) i mån av plats. 

För familjer

Hyr två rum och få ett familjerum med connecting door! Här finns plats för upp till fem personer.  Pris 1 390 kr/natt inkl. WiFi, frukost, aktivitetsspel i lobbyn och tillgång till Friskis & Svettis gym.

Erbjudandet gäller alla weekends fr. om maj samt alla dagar under sommaren (t. om 31/8) i mån av plats. 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2021 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.