FÄRGSTARKT HOTELL MED STOR LEKFULLHET!


Välkommen till Åby Hotel, vårt tivoliinspirerade hotell med en atmosfär full av möjligheter! Här kliver du rakt in i känslan av att som barn stå näst på tur i kön till den där kittlande åkattraktionen som du längtat hela året efter att åka.
Vi är den ultimata platsen att samlas på vid nästa sportläger, tävling eller annat upplägg för dig och din idrottsförening, ditt lag och för andra aktiva idrottare.

Spelare, tränare och föräldrar – glöm hårda gympagolv! På Åby Hotel bor ni bekvämt och skönt i ett av våra 223 hotellrum fördelat på 11 våningar. Alla rum är dubbelrum för en till två personer men tack vare ett antal anslutande dörrar (connecting doors) kan vi även erbjuda större fembäddsrum.

LOCATION, LOCATION!

Ett stenkast från hotellet ligger vad vi vågar påstå Mölndals ”idrottsmekka”. Du hittar Åby friidrott, Åby isstadion för bandy, Åby ishall för hockey, Åbyvallen för fotboll, Åbybadet, Åby badmintonhall och Åby stadium. Allt inom 10 minuters promenadavstånd! Hos oss är jobbiga parkeringar och långa transportsträckor ett minne blott!

Hotellet ligger i direkt anslutning till Åbytravet, som förutom trav och andra evenemang erbjuder en trevlig restaurang. Vidare finns hela 17 konferenslokaler, 25 padelbanor (Every Padel) och ett Friskis & Svettis-gym i samma byggnad.

MÄTTA MAGAR
För ett vinnande lag är bra mat ett måste! Vid träning och tävling vet vi att det behövs påfyllning av energi för att prestera på topp. När det kommer till förtäring kan vi ordna det mesta oavsett tid på dygnet - om det så är frukost, lunch, mellanmål, middag eller kvällsmacka. Välj vad som passar er bäst, att äta på hotellet eller att ta med maten som take away.

Låt oss hjälpa dig skräddarsy ett upplägg som passar er så ni kan fokusera på att ta hem den vinnande pokalen!

Bilden ovan illustrerar Åby Hotel och alla anläggningar i området.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.