På och nära hotellet

I vår lobby finns roliga aktivitetsspel, biljard och sällskapsspel för hela familjen. Ni kan också låna cyklar eller ta ett pass på Friskis & Svettis Gym i samma hus (ingår)

Frisbeegolf har blivit en härlig familjehobby för många. I närheten av hotellet ligger Åbybergsparken där en fin 9-håls discgolfbana ligger. Vi har discar till utlåning i receptionen.

Spela padel & gå på trav

I samma byggnad som vårt hotell finns 25 nya padelbanor av toppkvalitet. Här kan alla spela, gammal som ung, van som nybörjareLäs om padeln här >>>

Vi delar också byggnad med ÅbyTravet! Här kan du uppleva en rad spännande tävlingar och events. Mer om det på deras hemsida som du hittar här >>>

Universeum

Spännande Universeum i Göteborg håller öppet. Du bör dock förboka dina biljetter för ett tryggt och säkert besök. 

Liseberg

Nu kan du återigen åka karusell och äta sockervadd. Kombinera med våra weekendpriser på övernattning för en lyckad getaway för hela familjen. 

Gårdsförsäljning på Oceanbryggeriet

Besök närliggande Oceanbryggeriet och deras trevliga gårdsförsäljning! Här säljs lokal folköl och som kund kan man blanda sin egen låda eller köpa hellåda av olika sorter.

Prison Island

Samla dina vänner, bilda ett lag och lös uppgifterna i fängelsecellerna tillsammans. Flera olika utmaningar så du får en unik upplevelse varje gång för att klara maximal poäng.

Vandra på Bohusleden

Välkommen till Bohusledens 27 etapper som bjuder på totalt ca 34 mil av naturskön och omväxlande vandring genom Bohusläns vilda och vackra natur. 

Mountainbike

Fylld med flowiga stigar och otrolig utsikt över Göteborg gör Änggårdsbergen till ett fantastiskt område att cykla i. 

Boka en mysig weekend hos oss

Njut av en härlig vistelse hos oss i Göteborg/Mölndal! Oavsett om du reser med vännerna, familjen eller din partner, hoppas vi att du ska hitta något som passar just dig. Kom och upplev den unika designen, sov i sköna sängar och njut av god hotellfrukost. 

Tivoli Getaway i dubbelrum

Boka dubbelrum för 995 kr/ inklusive frukostbuffé, WiFi,  tillgång till aktivitetsspel i lobbyn samt Friskis & Svettis gym.
Fråga oss om en uppgradering om du vill lyxa till det lite. 


Erbjudandet gäller alla weekends och sommar i mån av plats.

Familjerum

Hyr två rum och få ett familjerum med connecting door. Här finns plats för upp till fem personer.  Pris 1 895 kr/natt inkl. WiFi, frukost, aktivitetsspel i lobbyn och tillgång till Friskis & Svettis gym.

Erbjudandet gäller alla weekends och sommar i mån av plats.

BWH(SM) hotels are independently owned and operated. ©2024 Best Western International, Inc.